Generel info om Fredericia idrætsdaghøjskole

​Idræt er andet end konkurrence – Idræt er først og fremmest samvær med andre mennesker.

Hos Fredericia Idrætsdaghøjskole lægger vi vægt på samværet, idet alle aktiviteterne er på motionsbasis.

Det er derfor ingen forudsætning, at du tidligere har dyrket idræt, for vi henvender os til ALLE SOM HAR FRI I DAGTIMERNE


AKTIVITETER

Vi har dagligt en lang række aktiviteter, som du kan læse mere om på siden her. Vores primære aktiviteter foregår hos Idræt i dagtimerne, hvor der hele året er mulighed for at dyrke en lang række idrætsaktiviteter - både på hold og individuelt samt med og uden en instruktør. Se evt. mere her.

Fredericia Idrætsdaghøjskole står også for projektet Bevæg dig glad - Husk det nu, som er et idrætstilbud for demente og folk med hukommelsesbesvær, som både kan deltage i Idræt i dagtimernes aktiviteter med den fornødne støtte, men som også har konkrete hold for denne gruppe, som varetages af dygtige frivillige. Se evt. mere om projektet her.

Ydermere har Fredericia Idrætsdaghøjskole en lang række samarbejdspartnere, med hvem vi forsøger at skaber de bedst mulige sundheds- og idrætstilbud i dagtimerne for borgere i Fredericia og omegn. 

 

Henvendelse

Du skal blot møde op i Fredericia Idrætscenter, og her kan du så henvende dig på Fredericia Idrætsdaghøjskoles kontor v/hal 5 & 6.

Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe til kontoret på tlf. 75 93 16 21 og høre nærmere angående aktiviteter, datoer m.v.

Slutteligt kan du også tage kontakt gennem kontaktinformationerne på siden her.