​AKTIVITETsmuligheder hos Fredericia Idrætsdaghøjskole

Vi har dagligt en lang række aktiviteter, som hovedsagligt foregår i dagtimerne. 

Vores primære aktiviteter foregår hos Idræt i dagtimerne, hvor der hele året er mulighed for at dyrke en lang række idrætsaktiviteter - både på hold og individuelt samt med og uden en instruktør. Se evt. mere her.

Hos Idræt i dagtimerne er der endvidere mulighed for at købe et personligt armbånd til træningscenteret i Fredericia Idrætscenter. Dette betyder, at du kan træne i centerets åbningstid - både morgen middag og aften - også i weekenden. Prisen er 150 kr. pr. måned inkl. medlemskab til de fleste af Idræt i dagtimernes øvrige aktiviteter. Forskellen ved det personlige armbånd er dog, at du binder dig indtil den 31. august. Til gengæld kan du både gå til badminton, svømning, cirkeltræning og meget mere samtidig med, at du kan benytte træningscenteret i hele dets åbningstid.

  

Fredericia Idrætsdaghøjskole står også for projektet "Bevæg dig glad - Husk det nu", som er et idrætstilbud for demente og folk med hukommelsesbesvær, som både kan deltage i Idræt i dagtimernes aktiviteter med den fornødne støtte, men som også har konkrete hold for denne gruppe, som varetages af dygtige frivillige. Se evt. mere om projektet her.

Ydermere har Fredericia Idrætsdaghøjskole en lang række samarbejdspartnere, med hvem vi forsøger at skaber de bedst mulige sundheds- og idrætstilbud i dagtimerne for borgere i Fredericia og omegn.​ I den forbindelse har vi startet neurotræning og såkaldte Træning og Trivselshold, som er hold, der varetager den vedligeholdende træning for den enkelte borger efter at de er færdige med deres forløb hos genoptræningen. Der er derfor en kyndig instruktør til stede, som står for forskellige øvelser - både på gulv og i maskiner - men med udgangspunkt i den enkeltes behov og kunnen. For at læse om Neurotræning klik her. For at læse om Træning og trivsel klik her

Fredericia Idrætsdaghøjskole tilbyder også udflugter og andre aktiviteter, såsom foredrag, førstehjælpskursus m.v. Dette kan du læse mere om i Idræt i dagtimernes månedlige nyhedsbrev, som du kan finde her.